Lees meer over Teriyaki-noedels met zalm, peultjes en broccoli

Teriyaki-noedels met zalm, peultjes en broccoli

Maak kennis met onze Teriyaki-noedels met zalm, een smaakvol gerecht waarin de malsheid van onze Viszaak Zalm centraal staat. De vers gebakken zalmblokjes combineren perfect met knapperige peultjes en broccoli, allemaal gesmoord in een heerlijke teriyaki woksaus. Dit gezonde en kleurrijke gerecht is eenvoudig te bereiden en ideaal voor een snelle, voedzame maaltijd.
De Viszaak | Teriyaki-noedels met zalm, peultjes en broccoli
Black background with star-like pattern

Bestel hier alles voor de feestdagen!

Ingrediƫnten

  • 300 gram eiermie of

  • 300 gram mie

  • 2 eetlepels sesamzaad

  • 4 eetlepels zonnebloemolie

  • 4 zalmfilets (in blokjes)

  • 400 gram peultjes (diepvries, eventueel)

  • 1 grote broccoli (in roosjes)

  • 100 milliliter woksaus teriyaki (flesje)

Bereiden

  • Bereid de mie. Rooster het sesamzaad in een droge, hete koekenpan en houd apart.

  • Verhit intussen de helft van de olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de zalmblokjes in circa 2 minuten rondom goudbruin. Schep op een bord en houd apart.

  • Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak hierin de peultjes en broccoli in circa 5 minuten beetgaar. Voeg de saus en zalmblokjes toe en warm nog 2 minuten door.

  • Serveer de mie met de groenten en zalm. Bestrooi met het sesamzaad.

Koop nu onze verse Zalm voor dit gerecht

Onze winkels