Bestel hier alles voor de feestdagen!
Ingrediƫnten
300 gram eiermie of
300 gram mie
2 eetlepels sesamzaad
4 eetlepels zonnebloemolie
4 zalmfilets (in blokjes)
400 gram peultjes (diepvries, eventueel)
1 grote broccoli (in roosjes)
100 milliliter woksaus teriyaki (flesje)
Bereiden
Bereid de mie. Rooster het sesamzaad in een droge, hete koekenpan en houd apart.
Verhit intussen de helft van de olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de zalmblokjes in circa 2 minuten rondom goudbruin. Schep op een bord en houd apart.
Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak hierin de peultjes en broccoli in circa 5 minuten beetgaar. Voeg de saus en zalmblokjes toe en warm nog 2 minuten door.
Serveer de mie met de groenten en zalm. Bestrooi met het sesamzaad.